Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Καλώς τα δεχτήκατε...




Τι κάνουμε?? Πώς είμαστε??

Σήμερα Σας έχω πολύ όμορφο θεματάκι…

Θυμάστε, τί δούλεμα μου έχετε ρίξει κάθε φορά, που αναφερόμουν στους εξωγήινους??

Θυμάστε, που είχα γίνει ο γραφικός της παρέας??

Ε….. Ίσως, χρειαστεί να αναθεωρήσετε!

Φρέσκο νέο!

Ένας οργανισμός ( Ο. Η. Ε., νομίζω λέγεται ), όχι και τόσο σοβαρός, αποφάσισε να ανοίξει μία νέα " έδρα "…

Η κυρία Μαζλά Οτμάν ( Mazlan Othman ), 58 ετών, διορίστηκε ως διευθύντρια του νεοσυσταθέντος " Γραφείου των Ηνωµένων Εθνών για τις Εξωγήινες Υποθέσεις ".

Γελάτε ακόμα?? Όχι?!?!? Μα, γιατί…

Η μαλαισιανή επιστήμων θα αναλάβει πολύ σύντομα τα καθήκοντα της κι είναι η πλέον αρμόδια για τη θέση αυτή.

Την αναγκαιότητα του " Γραφείου " αυτού την είχε δηλώσει προσφάτως ακόμα κι η N. A. S. A. .

Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες, το διαστηµικό αστεροσκοπείο Κepler ανακάλυψε περισσότερους από 700 πλανήτες στους οποίους ίσως υπάρχει εξωγήινη ζωή, συµπεριλαµβανοµένων περίπου 140 στο ίδιο µμέγεθος µε τη Γη!!

Εκπρόσωποι της Ν. Α. S. A. είχαν δηλώσει, επίσης, πως: " Η συνεχής αναζήτηση για εξωγήινη επικοινωνία στηρίζει την ελπίδα ότι κάποια στιγµή ο άνθρωπος θα λάβει σήµατα από εξωγήινους. Και όταν θα λάβουµε τέτοια σήµατα θα πρέπει να έχουµε µια συντονισµένη απάντηση, λαµβάνοντας υπόψη όλες τις παραµέτρους του θέµατος. Ο Ο. Η. Ε. είναι ένας έτοιµος µηχανισµός " .

Στην ίδια δήλωση της National Aeronautics and Space Administration αναφέρεται, ότι το πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποιο είδος ζωής ( μικρόβια, βακτήρια ) κι όχι κάποιο νοήμον είδος

Τώρα, για πιο λόγο έκαναν ολόκληρη έδρα στον Ο. Η. Ε., για να επικοινωνήσουν με μικρόβια…. Δικό Σας το συμπέρασμα…

Επίσης, το πώς είναι δυνατόν τα μικρόβια να έχουν αναπτύξει δίκτυο τηλεπικοινωνιών, είναι άλλο θέμα!! Αφού στην έκθεσή της υποστηρίζει, ωστόσο, πως οποιαδήποτε ανθρώπινη επαφή µε εξωγήινα όντα είναι πιο πιθανό να γίνει µε ραδιοσήµατα ή µε σήµατα φωτός από κάποιον µακρινό πλανήτη….

Ευτυχώς τα γήινα μικρόβια δεν έχουν κινητά τηλέφωνα…

Θέατρο του παραλόγου…

Σημαίνουσα θέση για την έγκριτη αστροφυσικό. Στις νέες αρµοδιότητές της, η πλέον σηµαντική, είναι κυρίως να προστατεύσει τους εξωγήινους από την ανθρωπότητα παρά το αντίθετο. " Η Οτµάν είναι η καταλληλότερη για αυτήν τη θέση " δήλωσε στους " Sunday Τimes " ο καθηγητής Ρίτσαρντ Κρόουθερ από τη Βρετανική Διαστηµική Εταιρεία.

Σα να μη φτάνουν όλα αυτά, έρχονται κι αποκαλύψεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες

Πριν κάποιες μέρες παρουσιάστηκαν στην Ουάσιγκτον επτά πρώην Αμερικανοί στρατιωτικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, για να συζητήσουν το θέμα των UFO, που πιστεύεται ότι παρακολουθούν, εδώ και δεκαετίες, τις πυρηνικές εγκαταστάσεις όπλων.

Σε συνέντευξη Τύπου στο National Press Club, οι επτά πρώην αξιωματικοί, έχουν προσωπικά συντάξει εκθέσεις, για ΑΤΙΑ, που πλανώνται πάνω από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις όπλων στη δεκαετία του 1960, '70 και '80.

Τρία από τα πρώην στελέχη της Air Force είδαν με τα μάτια τους τα UFO να βρίσκονται πάνω από την αεροπορική βάση του Malmstrom, στη Μοντάνα το 1967, απενεργοποιώντας, προσωρινά, ορισμένους από τους πυρηνικούς πυραύλους.

Μεγάλο μέρος των αποκαλύψεών τους, έχουν εμφανιστεί σε βιβλία, περιοδικά και ιστοσελίδες και, όπως τονίζουν, " ήρθε ο καιρός να αναγνωρίσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ, το συγκεκριμένο γεγονός ".

" Πιστεύω ότι αυτός ο πλανήτης δέχεται επισκέψεις από όντα ενός άλλου κόσμου, οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο έχουν συμφέρον στους πυρηνικούς εξοπλισμούς, που άρχισαν στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ", ανέφερε ένας από τους αξιωματικούς.

" Στέλνουμε ένα μήνυμα τόσο Ουάσιγκτον, όσο και τη Μόσχα ότι παίζουμε με τη φωτιά- η κατοχή και η απειλή χρήσης πυρηνικών όπλων δυνητικά απειλεί την ανθρώπινη φυλή και την ακεραιότητα του πλανητικού περιβάλλοντος ", πρόσθεσε και κατέληξε, λέγοντας: " Όλα αυτά δεν είναι στη φαντασία μας. Είναι πραγματικότητα ".

Πηγές ( Για να μη νομίζετε, πως τα λέει μόνο ο Λιακόπουλος ) :

- http://www.telegraph.co.uk/science/space/8025832/UN-to-appoint-space-ambassador-to-greet-alien-visitors.html

- http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=44017&catid=7

- http://www.geekosystem.com/un-alien-ambassador-mazlan-othman/

- http://elliniki-stratigiki.blogspot.com/2010/09/national-press-club.html

- http://www.disclosureproject.org/


Μετά τιμής,

Δεν υπάρχουν σχόλια: